Voor particulieren en bedrijven

Schuldbemiddeling

Budgetbeheer

Wilt u schuldsaneringsadvies ontvangen? Modus Vivendi kunt u inschakelen voor schuldsaneringsadvies in regio Schiedam, Dordrecht en Rotterdam. Ons bedrijf in Zwijndrecht biedt hulp en advies op maat voor zowel particulieren als bedrijven. Bekijk ons portfolio aan diensten.

Wilt u gebruikmaken van onze expertise?

Contact formulier

Schuldsaneringsadvies voor trajecten in de omgeving van Rotterdam en Dordrecht

Bent u benieuwd naar ons schuldsaneringsadvies – in de omgeving van Rotterdam, Dordrecht en Schiedam? Wij staan voor u klaar en vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Zijn uw schulden te hoog om af te lossen of heeft u via een schuldentraject geprobeerd af te lossen, maar zonder resultaat? Dan kunt u een aanvraag doen voor de Wet Schuldsanering Natuurlijke Personen (WSNP). De schuldsanering voor particulieren en ex- ondernemers kan door de rechter toe- of afgewezen worden.

Wat voor schuldsaneringsadvies bieden wij in regio Schiedam en Rotterdam

Wilt u weten wat voor soorten schuldsaneringsadvies u bij ons kunt vinden in de omgeving van Schiedam, Dordrecht en Rotterdam? Modus Vivendi biedt namelijk uitgebreide aandacht aan verschillende sectoren. Dit zijn onder andere:

Kiest u voor een oplossing met schuldsanering? Dan zal u tot vijf jaar na de schuldsanering geen nieuwe leningen, hypotheken en eventueel andere abonnementsvormen kunnen aangaan.

Schuldsaneringsadvies bij afgewezen schuldsanering
Heeft u schuldsanering aangevraagd, maar is deze afgewezen? Ook dan bieden wij u graag nog schuldsaneringsadvies in de omgeving van Schiedam, Dordrecht en Rotterdam. U kunt namelijk binnen acht dagen na de uitspraak in hoger beroep gaan. U heeft wel een advocaat nodig om in hoger beroep te kunnen gaan. Is het traject al eens eerder tussentijds beëindigd zonder ‘schone lei’? Dan dient u tien jaar te wachten voordat u een nieuwe aanvraag kunt doen. U kunt uiteraard ons bedrijf nog wel inschakelen voor verder advies.

Neem contact met ons op en maak een afspraak voor advies

Wilt u gebruikmaken van ons schuldsaneringsadvies in regio Rotterdam, Dordrecht en Schiedam? Neem dan contact met ons voor een afspraak. Onze adviseurs uit Zwijndrecht helpen u graag met passend advies op maat. Heeft u aanvullende vragen of wilt u meer weten over onze werkwijze? Voor meer informatie belt u naar 078-7890790 of vult u het contactformulier in. Wij helpen u graag bij al uw vragen. U kunt bij ons ook terecht voor een cursus beschermingsbewind.

Modus Vivendi