Voor particulieren en bedrijven

Schuldbemiddeling

Budgetbeheer

Bent u op zoek naar schuldhulp voor ondernemers? Bij Modus Vivendi in Zwijndrecht hebben we de expertise en ervaring in huis om effectieve schuldhulp voor ondernemers te bieden. Wanneer u als ondernemer in financiële problemen komt, ondersteunen we u graag door de schulden aan te pakken en te saneren. Op die manier zorgen we ervoor dat u weer perspectief krijgt en dat u weer positief naar de toekomst kijkt.

Wilt u gebruikmaken van onze expertise?

Contact formulier

Onze unieke werkmethode bij schuldhulp voor ondernemers

Speciaal voor schuldhulp bij ondernemers hebben we een eigen werkmethode ontworpen. Deze werkmethode noemen we ‘Het Rotterdamse Model’. Het Rotterdamse gezegde ‘niet lullen, maar poetsen’ is hier de leidraad van. We zijn namelijk van mening dat we sneller het beoogde resultaat halen als we minder praten en harder werken. Waar bij andere partijen schuldhulp voor ondernemers doorgaans zo’n drie tot zes jaar duurt, zorgen wij er in de meeste gevallen voor dat er binnen een halfjaar een akkoord ligt met de schuldeisers of dat er een wettelijk traject is gestart.

Kies voor een snelle aanpak van uw schulden

Bent u een ondernemer in regio Dordrecht of Rotterdam en zit u in financiële problemen? Wij bieden vanuit Zwijndrecht snelle en effectieve hulp bij schulden oplossen in Rotterdam, Dordrecht en omgeving. Door hard te werken zorgen we ervoor dat schuldsanering snel mogelijk is en dat u zoveel mogelijk van uw schulden aflost. Wanneer u dit traject met ons wilt aangaan, nodigen we u graag uit voor een kennismakingsgesprek. Plan een afspraak in door te bellen naar 078-7890790 of door het contactformulier in te vullen. Bij vragen staan we u uiteraard ook graag te woord.