Iedereen wilt de ontruiming van zijn of haar woning vermijden. Daarom bestaan er juridische wegen om dit te voorkomen. Modus Vivendi is actief als schuldhulpverlener in regio Dordrecht en Rotterdam en helpt u wanneer u in deze situatie verkeert. Wij staan u bij, geven advies en informeren u over het proces om een ontruiming van een woning te voorkomen. Met onze kennis en expertise op het gebied van schuldbemiddeling (NEN-8048), beschermingsbewind en Wsnp, kunnen we u op een zo compleet mogelijke wijze van dienst zijn.

 

De juridische weg om een ontruiming van een woning te voorkomen

Heeft u te maken met de dreiging van een ontruiming van een woning en wilt u dit voorkomen? In geval van dreigende woningontruimingen als gevolg van huurachterstand kan Modus Vivendi uit Zwijndrecht een verzoek doen aan de rechtbank om opschorting van deze ontruiming. De rechtbank kan dan een zogeheten ‘Moratorium’ afkondigen. De aanvrager moet dan wel geloofwaardig aantonen alles in het werk te stellen om een oplossing voor de oorzaken van de huurachterstand aan te pakken. Modus Vivendi kan hierover uitgebreid adviseren, informeren en uitvoeren. Dit geldt tevens voor alle aspecten van bewindvoering.

 

Bespreek met ons de mogelijkheden om ontruiming te voorkomen

Wilt u ons inschakelen om de ontruiming van uw woning te voorkomen? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier. Vertel ons over uw situatie en wij informeren u over de mogelijkheden. Onze specialisten staan ook voor u klaar wanneer u bijvoorbeeld schulden wilt oplossen zonder schuldsanering of wanneer u voor een dwangakkoord in aanmerking komt. U bereikt ons op 078 -789 07 90 of via het contactformulier.

  • MM slash DD slash JJJJ
  • MM slash DD slash JJJJ
  • MM slash DD slash JJJJ
  • Velden met een * zijn verplicht
  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Modus Vivendi