Er bestaan juridische wegen om de ontruiming van een woning te voorkomen. Modus Vivendi uit Zwijndrecht is actief als schuldhulpverlener in de regio Dordrecht en Rotterdam en helpt u wanneer u zich in deze situatie verkeert. Wij staan u bij, geven advies en informeren u over het proces om een ontruiming van een woning te voorkomen. Met onze kennis en expertise op het gebied van schuldbemiddeling (NEN-8048), beschermingsbewind en Wsnp, kunnen we op een zo compleet mogelijke wijze van dienst zijn.

De juridische weg om een ontruiming van een woning te kunnen voorkomen

In geval van dreigende woningenontruimingen als gevolg van huurachterstand kan Modus Vivendi uit Zwijndrecht een verzoek doen aan de rechtbank om opschorting van deze ontruiming. De rechtbank kan dan een zogeheten ‘Moratorium’ afkondigen. De aanvrager moet dan wel geloofwaardig aantonen alles in het werk te stellen een oplossing voor de oorzaken van de huurachterstand aan te pakken. Modus Vivendi kan daarover uitgebreid adviseren, informeren en uitvoeren. Dit geldt tevens voor alle aspecten van bewindvoering.

Bespreek met ons de mogelijkheden

Wilt u ons kantoor in Zwijndrecht inschakelen om de ontruiming van uw woning te voorkomen? Vertel ons over uw situatie en wij informeren u over de mogelijkheden. Onze specialisten staan ook voor u klaar wanneer u bijvoorbeeld schulden wilt oplossen – met of zonder schuldsanering – of wanneer u voor een dwangakkoord in aanmerking komt. U bereikt ons op 078 -789 07 90 of via het contactformulier.

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
  • Velden met een * zijn verplicht
  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid