Voor particulieren en bedrijven

Schuldbemiddeling

Budgetbeheer

Modus Vivendi kunt u inschakelen voor schuldsanering voor zowel particulieren als bedrijven. Wij geven schuldsaneringsadvies op maat. Zijn de schulden te hoog geworden om af te lossen en heeft u via een minnelijk schuldentraject geprobeerd om de schulden af te lossen, maar heeft dit zijn vruchten niet afgeworpen? Dan kunt u een aanvraag doen voor de Wet Schuldsanering Natuurlijke Personen (WSNP). De schuldsanering voor particulieren en ex- ondernemers kan door de rechter toe- of afgewezen worden. Wij staan voor u klaar met schuldsaneringsadvies en vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Wilt u gebruikmaken van onze expertise?

Contact formulier

Schuldsanering voor particulieren toegewezen

Is de schuldsanering toegewezen? Dan wordt er een WSNP-bewindvoerder aangewezen. Hij of zij zal de aangegeven tijd uw financiën beheren. Dit traject duurt gemiddeld zo’n drie tot vijf jaar. Het bedrag dat de rechter als maandelijkse aflossing instelt, hangt af van uw vaste lasten, gezinssituatie, persoonlijke problemen en beperkingen. Overige inkomsten worden direct ingenomen door de WSNP-bewindvoerder. Bij aanvraag van het traject wordt u geregistreerd bij het Centraal Insolventie Register. Tot vijf jaar na de schuldsanering zal u geen nieuwe leningen, hypotheken en eventueel andere abonnementsvormen kunnen aangaan.

Schuldsanering voor particulieren afgewezen

Heeft u hulp bij schulden ingeschakeld, maar is de schuldsanering afgewezen? Ook dan geven we u graag schuldsaneringsadvies. Zo kunt u binnen acht dagen na de uitspraak in hoger beroep gaan. Wel heeft u een advocaat nodig om in hoger beroep te kunnen gaan. Is het traject al eens eerder tussentijds beëindigd zonder ‘schone lei’? Dan dient u tien jaar te wachten voordat u een nieuwe aanvraag kunt doen. Wij bieden niet alleen oplossingen, maar wij zorgen voor de mensen in de breedste zin van het woord. Voor meer informatie over schuldsaneringsadvies belt u naar 078-7890790 of vult u het contactformulier in. Wij bieden professionele schuldhulpverlening aan particulieren en bedrijven in onder andere Barendrecht en Schiedam.