Voor particulieren en bedrijven

Schuldbemiddeling

Budgetbeheer

Voor schuldsanering in Dordrecht en omgeving staat het team van Modus Vivendi u graag bij. Heeft u geprobeerd om via een minnelijk schuldentraject schulden af te lossen? In dat geval komt u in aanmerking voor de WSNP. Onze bewindvoerders informeren, adviseren en ondersteunen u tijdens dit proces.

Wilt u gebruikmaken van onze expertise?

Contact formulier

Schuldsanering door middel van het WSNP-traject in Dordrecht en omgeving

U wilt graag starten met een schone lei. Hiervan bent u verzekerd als u het WSNP-traject succesvol doorloopt. U houdt uzelf aan de volgende vier hoofd-verplichtingen:

  • Informeren
  • Afdragen van inkomen boven het Vltb
  • Inspannen zoveel mogelijk afdrachten voor de boedel te verwerven
  • Geen nieuwe schulden maken

Doorloopt de schuldenaar dit proces volgens planning? In dat geval wordt er gestart met een schone lei en kunnen de schuldeisers de schuldenaar niet langer meer aanspreken op de schulden. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie op het gebied van schuldsanering in Dordrecht en omgeving.

Beschermingsbewind voor bescherming van het vermogen

Is de schuldenproblematiek zodanig omvangrijk geworden en kan geen oplossing gevonden worden zonder professionele bijstand? In dat geval is beschermingsbewind aan te bevelen. Het doel is om mensen weer naar zelfstandig maatschappelijk en financieel functioneren te brengen.

Vraag meer informatie online aan

Wilt u meer weten over schuldsanering of beschermingsbewind in de omgeving van Dordrecht? Uw vragen stelt u via het online informatieformulier. Spreekt u ons liever telefonisch? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 078-7890790.