Voor particulieren en bedrijven

Schuldbemiddeling

Budgetbeheer

Wanneer komt u voor bewindvoering in de regio Rotterdam en Dordrecht in aanmerking? Als er uit een verklaring van een arts, psychiater of een andere hulpverlenende instantie blijkt dat een cliënt niet zelf in staat is om de financiën te regelen, komt hij of zij in aanmerking voor bewindvoering omstreken Rotterdam en Dordrecht. Schakelt u Modus Vivendi in wanneer u bijgestaan wilt worden door een professionele organisatie die op een mensgerichte wijze oplossingen biedt.

Wilt u gebruikmaken van onze expertise?

Contact formulier

Hoe gaat de bewindvoering in omgeving Rotterdam en Dordrecht in zijn werk?

De kantonrechter bepaalt hoe lang de bewindvoering gaat duren en welke (toekomstige) goederen onder bewind worden gesteld. Denkt u hierbij aan salaris, uitkering, loon, maar ook sieraden, meubilair en uw woning. Dit wordt ook wel bewindvoering in het minnelijke traject genoemd. Hierbij beheert de bewindvoerder het inkomen en bemiddelt met de schuldeisers tot zij tot een redelijke regeling zijn gekomen. In de meeste gevallen wordt de bewindvoering voor onbepaalde tijd uitgesproken. Wanneer de bewindvoerder ziet dat diegene weer in staat is om zijn of haar eigen financiën te regelen, kan er een aanvraag worden ingediend om de bewindvoering in de omgeving van Rotterdam en Dordrecht te beëindigen. Het is dan nog wel even afwachten wat de definitieve uitspraak van de kantonrechter is.

Modus Vivendi helpt, staat u bij, adviseert en informeert

Wij geloven dat de basis van succesvolle hulpverlening, het stellen van een juiste diagnose is. Om dit te kunnen bewerkstellen is het belangrijk dat niet alleen de schulden in kaart worden gebracht, maar ook de vaste lasten en de lopende financiële verplichtingen. Op die manier wordt er een totaalbeeld gecreëerd. Denkt u dat wij wellicht iets voor u kunnen betekenen wat betreft bewindvoering in Rotterdam en Dordrecht? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar. U kunt ons bereiken via 078-7890790.