Voor particulieren en bedrijven

Schuldbemiddeling

Budgetbeheer

Bent u op zoek naar hulp bij restschuld? Modus Vivendi uit Zwijndrecht helpt, adviseert en informeert mensen met schuldproblemen. Zo kunt u ons inschakelen voor schuldbemiddeling, beschermingsbewind en budgetbeheer. Ook kunt u opleidingen volgen en ons inschakelen als ondernemer. Onze missie is schuldenproblematiek een plaats te geven in de samenleving en hierin op een toonaangevende manier een centrale positie in te nemen. Binnen onze organisatie hebben wij drie kernwaardes vastgelegd die het DNA van onze organisatie vormen. Dit zijn Dienstbaar, Drive en Duurzaam. Met onze bevlogen teams uit Zwijndrecht staan wij klaar voor anderen en willen we continu voorlopen op de wensen van onze cliënten.

Wilt u gebruikmaken van onze expertise?

Contact formulier

Hulp bij restschuld: het uiteindelijke doel

Het uiteindelijke doel is uiteraard om met schuldbemiddeling uw restschuld af te lossen. Is er sprake van voldoende spaargeld? Dan kan u daarmee (een deel van) de restschuld aflossen. Wanneer u kiest voor het aflossen met spaargeld, wordt er geen vermogensrendementsheffing en rente over het spaargeld berekend. Waar wel rekening mee wordt gehouden, is dat het afgeloste bedrag niet meer opgenomen kan worden. U moet het bedrag dus wel kunnen missen. Denkt u dat u een huis met restschuld gaat verkopen? Dan is het belangrijk dat u voor de verkoop contact opneemt met de hypotheekverstrekker. Ook is het interessant om ontbindende voorwaarden in de koopovereenkomst op te nemen. Naast hulp bij een restschuld kunnen wij u ook helpen bij budgetbeheer.

Schakel ons direct in voor hulp bij restschuld

Bent u geïnteresseerd in hulp bij restschuld voor uzelf of voor een ander? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen door te bellen naar het telefoonnummer 078-7890790. Voor zowel particulieren als bedrijven bieden wij oplossingen.

Modus Vivendi