Voor particulieren en bedrijven

Schuldbemiddeling

Budgetbeheer

Kunt u of kent u iemand die hulp bij restschuld kan gebruiken? Modus Vivendi uit Zwijndrecht helpt, staat bij, adviseert en informeert mensen met schuldproblemen. Zo kunt u ons inschakelen voor schuldbemiddeling, beschermingsbewind en budgetbeheer. Maar ook kunt u opleidingen volgen en ons inschakelen als ondernemer. Onze missie is schuldenproblematiek een plaats te geven in de samenleving en hierin op een toonaangevende manier een centrale positie in te nemen. Binnen onze organisatie hebben wij drie kernwaardes vastgelegd die het DNA van onze organisatie vormen. Dit zijn Dienstbaar, Drive en Duurzaam. Met onze bevlogen teams staan wij klaar voor anderen en willen we continu voorlopen op de wensen van onze cliënten.

Wilt u gebruikmaken van onze expertise?

Contact formulier

Hulp bij restschuld: het uiteindelijke doel

Het uiteindelijke doel is uiteraard om de restschuld af te lossen. Is er sprake van voldoende spaargeld? Dan kan daarmee (een deel van) de restschuld afgelost worden. Wanneer er gekozen wordt voor het spaargeld, wordt er geen vermogensrendementsheffing en rente over het spaargeld berekend. Waar wel rekening mee wordt gehouden, is dat het afgeloste bedrag niet meer opgenomen kan worden. Het bedrag moet dus wel gemist kunnen worden. Denkt u dat u een huis met restschuld gaat verkopen, dan is het belangrijk dat er voor de verkoop contact is opgenomen met de hypotheekverstrekker. Ook is het interessant om ontbindende voorwaarden in de koopovereenkomst op te nemen.

Schakel ons direct in voor hulp bij restschuld

Bent u geïnteresseerd in hulp bij restschuld voor uzelf of voor een ander? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen door te bellen naar het telefoonnummer 078-7890790. Voor zowel particulieren als bedrijven bieden wij oplossingen.