Als werkgever heeft u zeer waarschijnlijk ook, sinds de coronacrisis, te maken met een groep medewerkers die meer dan daarvoor, ernstige financiële problemen heeft. Dit alles heeft een grote impact op het privéleven van de medewerkers en er ontwikkelt zich vervolgens zelfs in die groep stille armoede. De problemen vertalen zich echter ook naar de werkvloer: er is zelfs sprake van regelmatig, laagdrempelig ziekteverzuim. Men is gestrest en heeft last van concentratieproblemen, met alle consequenties van dien. De werkgever wordt vervolgens geconfronteerd met ingewikkelde en tijdrovende loonbeslagen enz.

Om de werkgever hierin een helpende hand te bieden kan hij de hulp inroepen van de juiste expertise voor deze problematiek.

Modus Vivendi is een organisatie die sinds 1985 bij schuldenproblematiek adequate ondersteuning biedt bij loonbeslagen en financiële problemen en biedt hierbij aan werkgevers een efficiënt en effectief instrument in het omgaan met en oplossen van de diverse facetten van schuldenproblematiek van de medewerkers.

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden bij ons bedrijf? Schakel dan Modus Vivendi in voor informatie en advies in uw situatie. Wij staan u ook graag bij in andere vormen van schuldsanering. U bereikt ons via 078 -789 07 90 of via het contactformulier.

Modus Vivendi