Voor particulieren en bedrijven

Schuldbemiddeling

Budgetbeheer

Om schuldbemiddeling op een zo’n effectieve mogelijke manier te laten verlopen, hebben wij bij Modus Vivendi een speciaal automatiseringsprogramma voor budgetbeheer in de omgeving van Rotterdam, Schiedam en Dordrecht ontwikkeld. Wij zijn een organisatie die mensen helpt, bijstaat, adviseert en informeert wanneer er sprake is van een schuldprobleem. Voor zowel particulieren als bedrijven bieden wij onze diensten aan. Bent u geïnteresseerd in één van onze diensten? Neemt u dan vooral contact met ons op.

Wilt u gebruikmaken van onze expertise?

Contact formulier

Hoe gaat budgetbeheer in zijn werking in regio Rotterdam, Schiedam en Dordrecht?

Heeft u het besluit genomen om gebruik te gaan maken van inkomens- of budgetbeheer omstreken Rotterdam, Schiedam en Dordrecht? Dan zullen wij gedurende de schuldaflossingsperiode het inkomen en budget beheren. Een gedeelte van het inkomen wordt dan gestort op een andere bankrekening, op naam van de cliënt, en met het andere gedeelte worden de vaste lasten en schulden betaald aan de crediteuren. Dan blijft er uiteraard nog een bedrag over voor levensonderhoud en rekeningen naar keuze (in overleg). Dankzij dit overzicht kunnen wij grip houden op de situatie en voorkomen dat er nieuwe schulden ontstaan. Het is de bedoeling dat er een aflossingsperiode van maximaal drie jaar gecreëerd wordt. Daarnaast is het belangrijk dat er een derde partij is die garant wil staan voor de administratieve kosten die gemaakt zullen worden.

Kom alles te weten over budgetbeheer in de regio Rotterdam, Schiedam en Dordrecht

Modus Vivendi verzorgt opleidingen, cursussen en seminars voor verschillende doelgroepen. Certificering en audits zorgen ervoor dat de kwaliteit sterk toeneemt van schuldhulpverlening. Om dit niveau te halen, kunt u bij ons kiezen uit een ruim aanbod. Ook wanneer u voor uw organisatie op zoek bent naar een informatieve cursus, kunt u bijvoorbeeld uw organisatie aanmelden voor een in-house cursus. Denkt u bijvoorbeeld aan een Basiscursus Schuldhulpverlening. Ontvangt u graag meer informatie over budgetbeheer in de regio Rotterdam, Schiedam en Dordrecht? Dan kunt u ons bereiken op het telefoonnummer 078-7890790. Ook voor vragen belt u naar dit nummer. Onze medewerkers staan u graag te woord.