Voor particulieren en bedrijven

Schuldbemiddeling

Budgetbeheer

Wilt u schulden oplossen en heeft u hulp nodig om dit te doen zonder schuldsanering? Uiteraard wilt u uw schulden oplossen zonder schuldsanering. Maar soms is dit niet meer te voorkomen. Maak daarom tijdig een overzicht van uw financiën, ook wanneer u denkt geen schulden te hebben. Op die manier weet u zeker wat er binnen komt en uitgaat. Het klinkt simpel, maar het is belangrijk dat u dit overzicht op een eerlijke manier maakt. Komt er uit het overzicht dat u schulden heeft? Dan kunt u de hulp van Modus Vivendi uit Zwijndrecht inschakelen.

Wilt u gebruikmaken van onze expertise?

Contact formulier

Schulden eerst oplossen zonder schuldsanering

Een mogelijkheid om schulden op te lossen zonder schuldsanering is een betalingsregeling te treffen met uw schuldeiser(s). Hier kunt u bijvoorbeeld een bepaald bedrag aan aflossing per maand voorstellen. Komt u met de schuldeiser(s) tot een overeenkomst in het minnelijk traject? Dan is het belangrijk dat het maandelijkse bedrag tijdig op de rekening wordt bijgeschreven om het vertrouwen terug te winnen. Is dit niet het geval, dan kan de schuldeiser naar de rechter stappen voor een vonnis of dwangbevel. Kunt u hulp gebruiken bij het betalen van de rekeningen om de schulden zo minimaal mogelijk te houden? Dan kunt u kiezen voor beschermingsbewind. Hier worden uw financiën in beheer genomen door de budgetbeheerder en krijgt u een gedeelte van het bedrag voor levensonderhoud. Modus Vivendi in Zwijndrecht zorgt voor betaling van de betalingsregeling.

Interesse in schulden oplossen zonder schuldsanering

Bent u geïnteresseerd in onze methode ‘schulden oplossen zonder schuldsanering’? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen door te bellen naar het telefoonnummer 078-7890790. Wij staan u graag bij en staan er volledig achter om schuldproblematiek een plaats te geven in de samenleving. Bekijk ook de mogelijkheden tot hulp bij schulden voor particulieren.