Voor particulieren en bedrijven

Schuldbemiddeling

Budgetbeheer

Iedereen wilt schulden oplossen zonder dat schuldsanering voor aan de pas komt, maar soms is dit niet meer te voorkomen. Wij raden daarom aan om tijdig een overzicht van uw financiën te maken, ook wanneer u denkt geen schulden te hebben. Door middel van het creëren van een overzicht heeft u een goed beeld van wat er binnenkomt en wat er uitgaat. Het klinkt simpel, maar het is belangrijk dat u dit overzicht op een eerlijke manier maakt. Wanneer er uit dit overzicht blijkt dat u schulden heeft, dan kunt u de hulp van Modus Vivendi inschakelen.

Wilt u gebruikmaken van onze expertise?

Contact formulier

Schulden eerst oplossen zonder schuldsanering

Een mogelijkheid om schulden op te lossen zonder schuldsanering is een betalingsregeling te treffen met uw schuldeiser(s). U kunt bijvoorbeeld een voorstel doen om een bepaald bedrag per maand af te lossen. Wanneer u met uw schuldeiser(s) tot een overeenkomst komt in het minnelijk traject, dan is het belangrijk dat het maandelijkse bedrag tijdig op de rekening wordt bijgeschreven om het vertrouwen terug te winnen van de schuldeisers. Is dit niet het geval, dan kan de schuldeiser naar de rechter stappen voor een vonnis of dwangbevel. 

Kunt u hulp gebruiken bij het betalen van de rekeningen om de schulden zo minimaal mogelijk te houden? Kies dan voor onze beschermingsbewind. Hier worden uw financiën in beheer genomen door de budgetbeheerder en krijgt u een gedeelte van het bedrag voor levensonderhoud. Wij zorgen dan voor de betaling van de betalingsregeling.

 

Interesse in schulden oplossen zonder schuldsanering

Bent u geïnteresseerd in schulden oplossen zonder schuldsanering? Neem dan vrijblijvend contact met ons opnemen door te bellen naar het telefoonnummer 078-7890790. Wij staan u graag bij. Bekijk ook de mogelijkheden tot hulp bij schulden voor particulieren.

Modus Vivendi