Voor particulieren en bedrijven

Schuldbemiddeling

Budgetbeheer

Modus Vivendi in Zwijndrecht biedt u hulp bij schulden aan voor particulieren. Wij helpen, adviseren en staan u op particulier gebied bij. Hoe ziet uw huidige situatie eruit en waar kunt u hulp bij gebruiken? Wij vertellen u graag over de mogelijkheden die aansluiten op uw persoonlijke situatie.

Wilt u gebruikmaken van onze expertise?

Contact formulier

Verschillende vormen van hulp bij schulden voor de particulier

Wij bieden hulp in verschillende vormen:

Op het gebied van schuldsanering zijn wij in staat om in meer dan 70% van de dossiers een succesvol resultaat te behalen. Wilt u hier meer over weten? Wij staan u graag te woord als u in contact met ons komt.

Volg een van onze cursussen

Educatie is een van onze missies. Daarom bieden wij verschillende cursussen aan op het gebied van hulp bij schulden voor particulieren. Wij streven ernaar om de beste sprekers uit het veld aan te trekken en hebben een team van goed opgeleide, eigen trainers. Voor iedere cursus vragen wij PE-punten aan bij diverse brancheverenigingen en beroepsorganisaties.

Stel uw vragen telefonisch
Wellicht wilt u meer weten over een van onze cursussen of hulp bij schulden voor de particulier. In beide gevallen geven we graag telefonisch meer informatie via 078-7890790. Wat uw situatie ook is, onze specialisten in Zwijndrecht denken altijd met u mee en zoeken naar een passende uitkomst.

Modus Vivendi