U bent ondernemer,  ZZP’er of zelfstandige

Door de huidige maatschappelijke ontwikkelingen en gevolgen vanwege de coronacrisis worden veel ondernemers financieel hard geraakt en moeten zij steeds meer moeite doen om het hoofd (nog) boven water te houden. In de afgelopen periode heeft er een enorme stijging van de huurprijzen plaatsgevonden, zijn de zorgverzekeringen duurder geworden, hebben we te maken met hoge inflatie en zijn de energieprijzen niet meer te betalen. De economie lijdt onder de huidige maatschappelijke ontwikkelingen en de schuldenproblematiek liegt er niet om in Nederland.  

Of je nu ondernemer, ZZP’er of zelfstandige bent, de financiële situatie dreigt voor velen onhoudbaar te worden met alle gevolgen van dien. Modus Vivendi heeft de expertise en ervaring in huis om specifiek deze doelgroepen met financiële problemen te ondersteunen en de schulden aan te pakken en te saneren. Wij maken hierbij gebruik van een eigen ontworpen werkmethode, genaamd ‘Het Rotterdamse Model’. Dit model staat synoniem voor ‘niet lullen, maar poetsen!’ Binnen zes maanden is er helderheid over een schuldenvrije toekomst. Wij maken hierbij gebruik van schuldbemiddeling en dwangakkoorden en werken nauwgezet volgens de uitgangspunten van het Rotterdamse Model dat tevens voldoet aan NEN-8048.

Neem vrijblijvend contact met ons op en laat u in een uitgebreid gesprek kosteloos voorlichten wat Modus voor u kan betekenen om van uw schulden af te komen en de toekomst weer nieuwe impulsen te bieden en perspectief te geven. Als u hierna van onze werkmethode en inzet gebruik wilt maken, dan gaan we onmiddellijk aan de slag met een plan van aanpak om binnen zes maanden de schuldsanering te realiseren. Kortom, at your service!

Bent u geïnteresseerd in meer informatie of heeft u vragen rondom het oplossen van schuldenproblematiek en het Rotterdams Model? Neem contact met ons opBel naar 078 -789 07 90 of vul het contactformulier in. 

Modus Vivendi