Ben jij een aanpakker die goed kan omgaan met veranderingen? Pas jij je makkelijk aan in verschillende omgevingen en geeft het administratief ondersteunen van jouw collega’s je energie? Dan is deze functie op jouw lijf geschreven!

Wat ga je doen?

Als backofficemedewerker werk je samen met de diverse teams van Modus Vivendi. Je ondersteunt daarin administratief het secretariaat, de bewindvoerders en de directie volgens gestandaardiseerde werkwijzen en nauwgezette richtlijnen.

De backofficemedewerker:

  • Voert zelfstandig routinematige administratief secretariële werkzaamheden uit en maakt daarbij gebruik van protocollen, richtlijnen, instructies en standaard oplossingen;
  • Verzamelt, legt vast, ordent en archiveert bedrijfsgegevens;
  • Heeft (telefonisch) contact met klanten en zakenrelaties;
  • Beheert de agenda;
  • Maakt afspraken;
  • Organiseert, ondersteunt en notuleert vergaderingen/briefings van het team, bereidt deze administratief voor en bewaakt de voortgang van de actiepunten daaruit.

Wilt u gebruikmaken van onze expertise?

Contact formulier

De competenties voor deze functie zijn: accuratesse, flexibiliteit, klantgerichtheid, communicatief vaardig, organisatievermogen, samenwerken, schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.

Waar ga je werken?

Modus Vivendi financial cure heeft een kantoor in Zwijndrecht. Je gaat aan de slag in een team met enthousiaste (backoffice)medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de ondersteuning van het complete werkproces binnen het bedrijf.

Wie ben jij?

Je bent een organisatietalent die gericht is op samenwerking en bent flexibel. Je hebt goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid en bent klantgericht. Kantoorautomatisering heeft voor jouw geen geheimen en nieuwe automatiserings-systemen heb je snel onder de knie. De inhoud van de werkzaamheden vraagt veel nauwkeurigheid van je en door je oog voor detail maak je weinig fouten. Kun je daarnaast soepel inspelen op snel wisselende werkdruk en toon je initiatief om met voorstellen te komen om de aanpak te verbeteren, dan maak jij kans om ons team te komen versterken.

Wat vragen wij?

Je hebt bij voorkeur een afgeronde MBO-3 of -4 opleiding op administratief/ secretarieel gebied of je toont bij je sollicitatie op een andere manier aan dat je beschikt over mbo 3- of 4- werk- en denkniveau, bijvoorbeeld door meerjarige werkervaring op een functie op dat niveau;

ervaring met administratieve werkzaamheden bij voorkeur binnen een kantoor of binnen een schuldhulpafdeling;

bij voorkeur kennis van ons software-pakket Key2Schuldhulpverlening, maar dit is geen noodzaak.

Wat wij bieden

De standplaats is Zwijndrecht. Er is ruimte voor 2 functies. Het betreft een tijdelijke functie voor 1 jaar, voor 36 uur per week, waarbij verlenging van het contract eventueel tot de mogelijkheden behoort. Verder zijn salarisniveau en arbeidsvoorwaarden conform de landelijk geldende norm.

Interesse?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met G.J. Van Rossen, via tel. 078 – 7890 790 of mail naar info@modusvivendi.nl

Heb je interesse en denk je aan de functie-eisen te kunnen voldoen? Stuur dan je brief met CV naar info@modusvivendi.nl