Voor particulieren en bedrijven

Schuldbemiddeling

Budgetbeheer

Naar een partij die u bij kan staan in schuldhulpverlening in de regio Schiedam hoeft u niet verder meer te zoeken. Modus Vivendi adviseert en staat mensen bij die te maken hebben met problematische schulden. Of het nu op zakelijk gebied of privégebied van toepassing is, voor beide bieden wij een oplossing op maat.

Wilt u gebruikmaken van onze expertise?

Contact formulier

Schuldhulpverlening in de vorm van schuldbemiddeling in de omgeving van Schiedam

Wist u dat wij, samen met de schuldenaar, in staat zijn om in meer dan 70% van de dossiers een succesvolle schuldsanering uit te voeren? Deze vorm van schuldhulpverlening in de omgeving van Schiedam gebeurt in de vorm van schuldbemiddeling, ook wel het minnelijk traject genoemd.

Verschillende cursussen op het gebied van schuldbemiddeling

U kunt via ons verschillende cursussen volgen. Op het gebied van schuldbemiddeling, beschermingsbewind en WSNP bieden wij diverse cursussen die allen worden gegeven door eigen trainers en externe sprekers. Naar wat voor onderwerp gaat uw voorkeur uit? Wij horen het graag als u contact met ons opneemt.

Meld uzelf online aan

Wilt u graag een van onze cursussen bijwonen? Vul uw gegevens in en schrijf uzelf eenvoudig online in. Voor meer informatie over onze dienstverlening op het gebied van schuldhulpverlening in de regio Schiedam staan we u graag telefonisch te woord. U bereikt ons door te bellen naar 078-7890790. Ook neemt u eenvoudig contact met ons op via het contactformulier.