Voor particulieren en bedrijven

Schuldbemiddeling

Budgetbeheer

Wilt u schuldhulp omdat u uw vaste lasten niet meer kunt betalen in de omgeving van Rotterdam en Dordrecht? Schakelt u dan Modus Vivendi in. Onze missie is om schuldenproblematiek een plaats te geven in de samenleving. Met kwalitatief hoge producten en diensten bieden wij mensgerichte oplossingen. Wij zijn dus meer dan een bedrijf, samen met onze cliënten, crediteuren, partners, medewerkers en ambassadeurs vormen wij een hechte gemeenschap. Binnen onze organisatie zijn drie kernwoorden belangrijk die wij te allen tijde proberen na te streven. Deze kernwoorden zijn Dienstbaar, Drive en Duurzaam. Met onze bevlogen teams willen wij een geweldige dienstverlening leveren op een duurzame manier.

Wilt u gebruikmaken van onze expertise?

Contact formulier

Schuldhulp in de omgeving van Rotterdam en Dordrecht

Nadat de juiste diagnose van de schuldenproblematiek gesteld is aan de hand van de schulden, vaste lasten en lopende financiële verplichtingen zal het schuldendocument moeten worden ingevuld en ondertekend. Ook zal er een derde partij aanwezig moeten zijn die garant wilt staan voor de kosten van de schuldhulp omgeving Rotterdam en Dordrecht. Is dit allemaal in orde? Dan zullen er schriftelijk en telefonisch akkoorden en regelingen met de schuldeisers worden vastgelegd. Is de schuldhulp niet effectief genoeg? Dan kan er gekozen worden voor inkomens- en budgetbeheer. Hier zullen wij de financiën gaan beheren om zo nieuwe schulden te voorkomen. Deze periode duurt maximaal drie jaar.

Meer informatie over schuldhulp in de regio Rotterdam en Dordrecht door middel van onze opleidingen

Wij hebben gemerkt dat er behoefte is ontstaan aan goede opleidingen wat betreft schuldhulpverlening. Daarom verzorgen wij in samenwerking met eigen opleiders en erkende experts verschillende cursussen, seminars en opleidingen. Bent u als organisatie geïnteresseerd in een seminar? Ook dan kunt u bij Modus Vivendi terecht. Belt u wel even voor de details waarna wij ook uw wensen en verwachtingen in kaart kunnen brengen. Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer 078-7890790.