Voor particulieren en bedrijven

Schuldbemiddeling

Budgetbeheer

Wilt u hulp bij schulden in de omgeving van Rotterdam? Modus Vivendi staat graag voor u klaar als particulier of voor uw organisatie. Het is onze missie om schuldenproblematiek een plaats te geven in de samenleving op een toonaangevende manier. Daarnaast willen wij een bron van ideeën zijn om mogelijkheden te zien en te ontwikkelen. Samen met onze cliënten, partners, crediteuren, ambassadeurs en medewerkers vormen wij één gemeenschap. Kiest u voor Modus Vivendi? Dan gaan we een partnerschap aan voor de lange termijn.

Wilt u gebruikmaken van onze expertise?

Contact formulier

Hulp bij schulden in omgeving Rotterdam: hoe gaat dit in zijn werk?

Kunt u uw vaste lasten niet meer betalen en stapelen de schulden zich op? Dan is het verstandig om schuldbemiddeling in omgeving Rotterdam in te schakelen. Voor ons is het belangrijk dat de juiste diagnose gesteld wordt. Om dat te bewerkstellen zullen wij niet alleen de schulden in kaart brengen, maar zal er ook gekeken worden naar alle vaste lasten en de lopende financiële verplichtingen. Daarnaast is het belangrijk dat de oplosbaarheid wordt afgewogen en vastgesteld om een reëel beeld te creëren. Hier wordt gekeken naar:

  • Zelfredzaamheid
  • Psychosociale situatie
  • Moraliteit (de zogeheten ‘goede trouw’)

Na een compleet ingevuld en getekend schuldendocument kunnen we overgaan tot schuldbemiddeling. Het is wel belangrijk om een derde partij te vinden die garant wilt staan voor de kosten van de schuldbemiddeling in Rotterdam. Is schuldbemiddeling in Rotterdam niet effectief genoeg? Dan kan er gekozen worden om gebruik te maken van inkomens- en budgetbeheer. Voor hulp bij schulden in omgeving Rotterdam bent u zeker aan het juiste adres bij Modus Vivendi. Belt u naar het telefoonnummer 078-7890790 voor het maken van een afspraak wanneer u hulp bij schulden in Rotterdam wilt of wanneer u meer informatie wenst te ontvangen.