Vacature beschermingsbewindvoerder

Heb jij affiniteit met schuldenproblematiek? Ben jij juridisch onderlegd en kan je goed omgaan met cijfers, tabellen, rapportages en verslagen? Ben jij een aanpakker die goed kan omgaan met veranderingen? Pas jij je makkelijk aan in verschillende omgevingen? Dan zijn wij naar jou op zoek!

Wat ga je doen?

Als beschermingsbewindvoerder kom je in één van de teams terecht maar werk je wel met eigen dossiers. De methode is compliant met de richtlijnen van het Landelijk Kwaliteitsbureau Curatele, beschermingsbewind en mentorschap (LK CBM).

De bewindvoerder:
– beheert zelfstandig, maar wel in samenspraak met de collega’s, zijn of haar dossiers. Je maakt daarbij gebruik van protocollen, richtlijnen, instructies en standaard oplossingen;
– verzamelt, legt vast, ordent en archiveert gegevens;
– heeft (telefonisch) contact met klanten en zakenrelaties;
– gaat naar zittingen, maakt verslagen, legt rekening en verantwoording af en bewaakt de voortgang van de dossiers.

De competenties voor deze functie zijn: accuratesse, flexibiliteit, klantgerichtheid, communicatief vaardig, organisatievermogen, samenwerken, schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.

Waar ga je werken?
Modus Vivendi financial cure heeft een kantoor in Zwijndrecht. Je gaat aan de slag in een team met enthousiaste collega’s die verantwoordelijk zijn voor beheer van beschermingsbewinden.

Wie ben jij?
Je bent een organisatietalent die gericht is op samenwerking en je bent flexibel. Je hebt goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid en bent klantgericht. Kantoorautomatisering heeft voor jouw geen geheimen en nieuwe automatiserings-systemen heb je snel onder de knie. De inhoud van de werkzaamheden vraagt veel nauwkeurigheid van je en door je oog voor detail maak je weinig fouten. Kun je daarnaast soepel inspelen op snel wisselende werkdruk en toon je initiatief om met voorstellen te komen om de aanpak te verbeteren, dan maak jij kans om ons team te komen versterken.

Wat vragen wij?

  • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding (Sociaal-juridisch of Rechten) of WO-opleiding (bij voorkeur economie of rechten).
  • Je hebt ervaring met administraties behorend bij beschermingsbewind. Bij voorkeur binnen een schuldhulpafdeling;
  • Bij voorkeur kennis van het automatiseringssysteem Key2Schuldhulpverlening (Centric), maar dit is geen noodzaak.
  • Je hebt de bereidheid om minimaal vier dagen in de week te werken.

Wat wij bieden
De standplaats is Zwijndrecht. Het betreft een tijdelijke functie voor 1 jaar, voor 36 uur per week, waarbij verlenging van het contract, na nogmaals een jaar, naar een vast dienstverband tot de mogelijkheden behoort. Verder zijn salarisniveau en arbeidsvoorwaarden conform de landelijk geldende norm.

Interesse?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met G.J. Van Rossen, via tel. 078 – 7890 790 of mail naar info@modusvivendi.nl
Heb je interesse en denk je aan de functie-eisen te kunnen voldoen? Stuur dan je brief met CV naar:

Modus Vivendi
Postbus 156
3340 AD Hendrik-Ido-Ambacht