Schuldsanering particulieren

Modus Vivendi kunt u inschakelen voor schuldsanering voor zowel particulieren als bedrijven. Zijn de schulden te hoog geworden om af te lossen en heeft u via een minnelijk schuldentraject geprobeerd om de schulden af te lossen, maar heeft dit zijn vruchten niet afgeworpen? Dan kunt u een aanvraag doen voor de Wet Schuldsanering Natuurlijke Personen (WSNP). De schuldsanering voor particulieren kan door de rechter toe- of afgewezen worden. Wilt u hulp bij schulden als particulier? Wij staan graag voor u klaar en vertellen u graag de mogelijkheden.

Schuldsanering voor particulieren toegewezen

Is de schuldsanering toegewezen? Dan wordt er een bewindvoerder aangewezen. Hij of zij zal de aangegeven tijd uw financiën beheren. Dit traject duurt gemiddeld zo’n drie tot vijf jaar. Het bedrag dat de rechter als maandelijkse aflossing instelt, hangt af van uw vaste lasten, gezinssituatie, persoonlijke problemen en beperkingen. Overige inkomsten worden direct ingenomen door de schuldsanering voor particulieren. Aan het einde van het traject wordt u geregistreerd bij het Centraal Insolventie Register. Tot vijf jaar na de schuldsanering zal u geen nieuwe leningen, hypotheken en eventueel andere abonnementsvormen kunnen aangaan.

Schuldsanering voor particulieren afgewezen

Heeft u hulp bij schulden als particulier ingeschakeld, maar is de schuldsanering afgewezen? Dan kunt u binnen acht dagen na de uitspraak in hoger beroep gaan. Wel heeft u een advocaat nodig om in hoger beroep te kunnen gaan. Is het traject al eens eerder tussentijds beëindigd zonder ‘schone lei’? Dan dient u tien jaar te wachten voordat u een nieuwe aanvraag kunt doen. Kunt u hulp gebruiken bij schulden als particulier? Schakelt u dan Modus Vivendi in. Wij bieden niet alleen oplossingen, maar wij zorgen voor de mensen in de breedste zin van het woord. Wilt u ons inschakelen voor hulp bij schulden als particulier? Belt u dan naar het telefoonnummer 078-7890790.

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht